ALPICAT 2 - CASTELLDANS 3

Primer partit i primera victòria del Castelldans en lliga al difícil camp de l'Alpicat un dels candidats a l'ascens de categoria, el partit va començar amb un Alpicat molt ofensiu i jugant molt bé a futbol, i un Castelldans tancat, sense deixar espais, esperant la seva oportunitat per sortir a la contra, la primera part va acabar amb un 0 a 0 al marcador tot i que els dos equips van disposar de clares ocasions per obrir el marcador. A la segona part va ser molt emocionant i intensa, al minut 47 Nadir obria el marcador amb una espectacular vaselina, tot seguit al minut 53 l'àrbitre xiulava un clar penal sobre Paul, que Ricard va realitzar sense donar oportunitats al porter local, a partir d'aquí l'Alpicat va atacar amb molta força i va aconseguir reduir la diferencia al marcador posant-se 1 a 2, el Castelldans ben tancat i amb molt treball i esforç defensava el marcador fins que Tin amb un contraatac feia l'1 a 3 al minut 74, en els minuts finals l'Alpicat va marcar el definitiu 2 a 3.
Uns 3 punts molt importants a casa d'un molt bon rival que ens animarà a seguir lluitant per seguir sumant.